Slip dig løs i et bæredygtigt velvære

Følg din største interesse og oplev, hvordan du kan:

  • Arbejde kreativt og bæredygtigt på samme tid
  • Fordybe dig i en bæredygtig og personlig pleje af hår, hud og tænder
  • Arbejde med ansigtets anatomi, hudtyper og ansigtsformer
  • Mærke, hvad det vil sige at arbejde med kundekontakt og service

Bliv inspireret til at arbejde bæredygtigt
Drømmer du om at arbejde med mennesker, livsstil og velvære samtidig med, at du passer på vores fælles klode? Så bliv inspireret til at arbejde bæredygtigt, når vi kobler teori med praksis og fordyber os i en verden af skønhed, wellness og sundhed.

Vi skal eksempelvis designe et bæredygtigt produkt, komme med løsninger på, hvordan der kan tænkes i mindre produktspildmærke eller opleve, hvad det vil sige at arbejde tæt på andre mennesker.

9. eller 10. klasse?

Uanset om du besøger os flere gang i løbet af 9. og 10. klasse, så har vi sørget for, at du kan blive nysgerrig på noget forskelligt under hvert besøg. 

EUX: Hos os kan du også tage det bedste af det hele med en EUX og få både håndværk, hue og studenterbevis. Læs mere om den erhvervsfaglige studentereksamen.

Vi glæder os til at tage imod dig! 

Bo på Erhvervskollegiet under dit brobygningsforløb

Kom i brobygning og bo på Erhvervskollegiet i Odense eller Vejle

Går du i 10. klasse og vælger du både 2 og 3 dags brobygning på Syddansk Erhvervsskole, har du mulighed for at komme i brobygning og samtidig bo på vores hyggelige erhvervskollegie en hel uge. Du kommer til få en masse spændende oplevelser og mulighed for at afprøve to forskellige fagretninger, hvor du kan blive klogere på dit kommende uddannelsesvalg. På Erhvervskollegiet er du tæt på det hele – by, fritidsaktiviteter og dit brobygningsforløb. Læs mere om Erhvervskollegiet. 

Du ankommer om søndagen og bliver indlogeret og tager hjem igen om fredagen. Gennem hele ugen er der sørget for sjove aktiviteter, lækker morgen-, middag- og aftensmad. Lidt ligesom på en efterskole. 

Vil du vide mere? 
Kontakt: Trine Kynde Hovad på 5139 6615

Projektet er støttet af Region Syddanmark.

færdigheds- og vidensområder

Praktisk info

Spørg os

Projektleder Odense M

Anita Dahlberg
22776599
and@sde.dk