Ny vicedirektør

1. august tiltræder Rune Bille som vicedirektør på Syddansk Erhvervsskole.
24/6 2024 - afj

Det er en stor fornøjelse at annoncere ansættelsen af Rune Bille som vicedirektør 1. august 2024. Med en omfattende erfaring indenfor strategisk ledelse, ledelse af store driftsområder og organisationsudvikling, bringer Rune en solid erfaring med sig til skolen.

Erhvervserfaring
Rune kommer fra en stilling som chef for Fritid, Park og Vej i Odense Kommune, hvor han har ansvaret for ca. 200 medarbejdere og et årligt budget på lidt over 500 millioner kr.
Som tidligere chef for Midtfyns Fritidscenter og souschef på Gymnastikhøjskolen i Ollerup har Rune også erfaring med strategisk ledelse i samarbejdet med bestyrelser.
Rune har undervisningserfaring fra sin tid, først som underviser- og siden souschef på Gymnastikhøjskolen i Ollerup. Her var han ansvarlig for den uddannelsesmæssige kvalitetssikring, kursusudvikling og uddannelsesstrategi, samt PR- og marketingsstrategi. Rune underviser stadig som ekstern underviser på Forsvarsakademiet. Derudover er han beskikket censor på de erhvervsøkonomiske uddannelser på de danske universiteter, inden for områderne forandringsledelse, projektledelse, strategisk ledelse, og organisationsudvikling.
Herudover er Rune aktiv som oberstløjtnant af reserven i Hæren samt medlem af forretningsudvalget i IFFD, en brancheorganisation, der arbejder for alle forhold af relevans for idræts- og fritidsfaciliteter i Danmark.

Uddannelse
Rune er Cand.scient. i Idræt og Sundhed med et påbygningsstudie i friluftsliv fra Oslo Universitet samt har en elitetræneruddannelse fra Danmarks Trænerskole i Ålborg. Han har desuden læst HD i Organisation og Ledelse på SDU. Dertil kommer en længere reserveofficersuddannelse.
”Rune kommer med en bred og relevant erfaring fra både undervisning, selvejende institution og en stor kommunal organisation. Han besidder nogle stærke ledelsesmæssige kompetencer, som matcher rigtig godt med skolens behov på kort og langt sigt. Jeg ser frem til samarbejdet, og vi glæder os til at kunne byde Rune velkommen 1. august,” udtaler Lars Bregnehøj, direktør for Syddansk Erhvervsskole.

Rune Bille udtaler: ”Jeg glæder mig utroligt meget til samarbejdet om Syddansk Erhvervsskole og at lære hele organisationen at kende. Skolens nye strategi med fokus på den grønne omstilling for skolens uddannelser er vigtig, og jeg ser frem til at bidrage til denne udvikling og til samarbejdet med medarbejdere, samarbejdspartnere og de unge mennesker.”