Vejle får nyt attraktivt uddannelsesmiljø

SDE Vejles nye bygning både sprudler af energi og bobler af teknologi.
13/11 2019 - kabr

Lærere og elever på uddannelserne til elektriker, automatiktekniker og it-supporter samt datatekniker har taget de nye etager i brug og er meget tilfredse med resultatet.

Vi kan nu tilbyde faciliteter i topklasse med den nye bygning til el, automatik og it-uddannelserne. Vi har valgt at samle uddannelserne på Boulevarden 36, fordi det bedre kan betale sig at eje bygningerne selv end at betale for lejemål på forskellige adresser i Vejle by. Fordelen er ved den nye bygning er også, at den er indrettet og skræddersyet til de uddannelser, som bygningen huser, siger direktør Lars Bregnehøj.

Teknologi er tænkt langt ind i bygningen
Teknologi er tænkt langt ind i bygningen, hvilket gør undervisningsmiljøerne både moderne og unikke. Der er indrettet serverrum til eleverne på It, netværk og design og forskellige typer laboratorier til eleverne på Robot, teknologi og automatik. Målet har desuden været at skabe et attraktivt uddannelsesmiljø, som i højere grad skal bidrage til samarbejde på tværs af uddannelser. Det ses ved, at der er indrettet studiezoner på flere etager og mindre grupperum.

Indvielse den 5. december
Der er officiel indvielse af skolens nye bygning den 5. december kl. 14-16, hvor der udover taler fra skolens direktion og bestyrelse samt inviterede gæster udefra vil være bobler og lidt godt til ganen. Programmet byder bl.a. på taler fra adm. direktør Jesper Vilstrup fra LEGO House og Vejles borgmester Jens Ejner Christensen.​  
Læs selve invitationen her