Bliv inspireret af en verden med højteknologiske løsninger

Følg din største interesse, når vi arbejder med: 

  • Programmering og automatisering
  • El-teknik
  • Tekniske tegninger
  • Smedearbejde og industriteknik.

Se videoen - Mød Amalie, Tobias og Andreas, som alle har valgt at tage deres uddannelse i Grindsted.

I løbet af to dage vil vi introducere dig til skolen, hvordan det er at gå på en erhvervsuddannelse og hvilke fagretninger, vi kan tilbyde. På fagretningen kan du vælge mellem at dykke ned i uddannelsen til smed og industriteknik, hvor du bl.a. skal fremstille en værktøjskasse, kaffefilterholder eller lysestage, eller du kan vælge at dykke ned i uddannelserne til elektriker og automatiktekniker, her skal du lære at bygge din helt egen bluetooth højtaler. Vi kommer til at arbejde hands-on praksisorienteret med teoretiske oplæg.  

9. eller 10. klasse?

Uanset om du besøger os flere gang i løbet af 9. og 10. klasse, så har vi sørget for, at du kan blive nysgerrig på noget forskelligt under hvert besøg.

EUX: Hos os kan du også tage det bedste af det hele med en EUX og få både håndværk, hue og studenterbevis. Læs mere om den erhvervsfaglige studentereksamen.

Vi glæder os til at tage imod dig! 

Billund/Grindsted - Bliv nysgerrig på uddannelserne:

Kom i brobygning i Vejle

Er du nysgerrig på flere af uddannelserne under fagretningen? Så ta' turen til Vejle og følg din største interesse inden for flere af fagene.  

Brobygning og Erhvervskollegiet

Kom i brobygning i Vejle og bo på Erhvervskollegiet 

Går du i 10. klasse og vælger du både 2 og 3 dags brobygning på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, har du mulighed for at komme i brobygning og samtidig bo på vores hyggelige erhvervskollegie en hel uge.  Du kommer til få en masse spændende oplevelser og mulighed for at afprøve to forskellige fagretninger, hvor du kan blive klogere på dit kommende uddannelsesvalg. På Erhvervskollegiet er du tæt på det hele – by, fritidsaktiviteter og dit brobygningsforløb. Læs mere om Erhvervskollegiet. 

Du ankommer om søndagen og bliver indlogeret og tager hjem igen om fredagen. Gennem hele ugen er der sørget for sjove aktiviteter, lækker morgen-, middag- og aftensmad. Lidt ligesom på en efterskole.
Se programmet for hele ugen (PDF). 

Tilmeld dig opholdet på Erhvervskollegiet.
Bemærk, du skal tilmelde dig brobygningsforløbet på BrobygningNet. 

Vi glæder os til at tage imod dig.

Projektet er støttet af Region Syddanmark.

Praktisk info

Spørg mig

Projektleder Odense M

Anita Dahlberg
22776599
and@sde.dk