Studietur til England og besøg hos Aston Martin

Elever fra mekaniker+ uddannelsen og to af deres lærere var på Studietur til Coventry i England. På turen var der var rig mulighed for at se på både gamle og nye biler.
9/11 2018 - nwa

Over 4 dage fik de blandt andet besøgt: Aston Martin, en teknisk skole, kørt gokart, besøgt den engelske fagforeningen Unite the Union, som repræsenterer mange af de engelske mekanikere. Samt aflagt besøg hos Morgan Motor Company og Southern Classics værksted, der begge specialiserer sig i vintage og klassiske biler. Der blev dog også tid til at smage den lokale delikatesse fish and chips.


Studieturen er en del af mekaniker+ uddannelsen, hvor eleverne har mulighed for at vælge mellem Coventry eller München, og hvor elevernes mester står for finansiering af turen.


Når spørgsmålet omkring hvad det fedeste ved turen havde været, faldt svaret meget hurtigt på ”hyggen”. Andre kunne dog også fortælle, at besøgene hos både den tekniske skole og de forskellige værksteder havde været spændende. Især læren om den engelske mekanikeruddannelse havde været interessant. Værkstedet Southern Classics havde også været et besøg værd, hvor drengene her kunne falde i snak med mekanikerne og komme helt tæt på. Værkstedet havde været en god afveksling til besøget hos Aston Martin, som havde været mere lukket.


Med sig hjem i bagagen tager drengene en øget stolthed til deres arbejde, og sammenlagt en rigtig hyggelig tur.