Mød Thea: 22 år og blandt verdens bedste frisører

Thea Voigt er frisørelev, og synes det er fedt at udfordre sig selv, og tænker hun vel altid kan blive bedre. Hun er blandt verdens bedste frisører, og hun tog hjem fra VM i Paris med medalje om halsen.
16/9 2022 - kabr

- Det er fedt at udfordre sig selv, og man kan vel altid blive bedre?, siger Thea, der har læreplads på salonen Chr. IX Coiffure i Faaborg. Hun brænder for frisørfaget og bruger mange timer på at dygtiggøre sig – også i fritiden.
- Andre går til badminton men det her er min fritidsinteresse, og det betyder noget at være et team og have trænere, siger Thea, der stillede op til DM i Skills i foråret, VM i september måned og derefter kommer DM i oktober måned.
-Jeg får teknikker jeg kan bruge, og jeg bliver husket bedre af kunderne på min læreplads Chr. IX Coiffure, fordi jeg skiller mig lidt mere ud”, fortæller Thea om fordelene ved at træne så meget.

Thea er er blandt verdens bedste frisører, og hun tog hjem fra OMC World Championship Hair & Beauty med medalje om halsen. Hun fik en flot 2. og 6. plads i forskellige discipliner inden for dameklip blandt 1600 frisører fra 50 lande. Til konkurrencen blev hun bedømt på valg af frisure og bliver bedømt på den klippetekniske sværhedsgrad. Ikke nok med at hun skal klippe frisuren på dukkehovedet, så finder hun også tøj, lægger makeup og finder en hårfarve.

Oprindeligt overvejede Thea at blive revisor, men lige siden hun valgte frisørfaget er det bare blevet sjovere og sjovere. Hun elsker kundekontakten, hyggen og det kreative arbejde som frisør.