Mød Daniella: Hun elsker at se fremskridt og få glade kunder

Daniella uddanner sig til murer, og for hende er det fedeste ved faget er, at man virkelig kan se fremskridt – og så elsker hun at gøre kunderne glade.
16/6 2022 - lbk

Inspirationen til at blive murer kom fra mor og far. ”Min far er tømrer, så jeg har altid været med ham ude og arbejde og set murerfaget. Min mor er totalt gør-det-selv-kvinde - vi har renoveret hele vores hus og fx støbt gulv og lavet loft. Jeg har prøvet rigtig mange ting.”

”I 8. klasse var vi i brobygning og prøve fagene af, og det var mega fedt. Jeg blev jaget væk fra det igen, fordi alle vælger gymnasiet – den vej gik jeg også. Jeg var der i kort tid, droppede ud og startede her. Nu har jeg fundet inspirationen til det igen og har valgt at blive murer,” lyder det fra Daniella, der har læreplads ved Heide Tømrer og Murer.

Fremskridt og glade kunder
Det fedeste ved faget er, at man virkelig kan se fremskridt – og så elsker hun at gøre kunderne glade. Det giver hende en særlig følelse, når hun kører forbi et hus, som hun har arbejdet på som lærling: ”Det er sjovt at se huset nu, hvor jeg kører forbi et år senere. Nu bor der nogen, og de er glade for det. Det er fedt at vide, at det har jeg lavet,” fortæller Daniella.

Daniella vil anbefale faget til dem, der kan lide at se fremskridt, lære nye ting og komme ud i nye fællesskaber. ”I klassen deler alle samme passion, så vi har en masse at snakke om, lære af hinanden og hjælpe hinanden,” fortæller Daniella.

Læs mere om uddannelsen til murer.