Mød Issa: Han finder glæde i at være en del af noget større

Han uddanner sig inden for lager- og terminal og fortæller om faget: ”Folk ved ikke rigtig, hvad lagerarbejdet går ud på, før man prøver det – og der er faktisk mange ting i det.”
22/6 2022 - lbk

Et fag med flere muligheder 
”Faget har overrasket mig på mange måder. Vi laver mange ting, som jeg aldrig havde troet var relevant, vi har fx matematik. Der er også mange ting, du ikke var klar over, som du pludselig skal tage højde. Når jeg kører på motorvejen nu og ser en lastbil, så ser jeg den på en helt anden måde end før,” lyder det fra 25-årige Issa, der uddanner sig inden for lager og terminal.

”Folk ved ikke rigtig, hvad lagerarbejdet går ud på, før man prøver det – og der er faktisk mange ting i det”, understreger Issa. Han finder selv glæden i at være en del af noget større på sin læreplads: ”Jeg kunne hurtigt mærke, at lagerarbejdet var rigtig fedt, og det er ikke en virksomhed, men vi er en kæmpe familie på 300 mennesker, hvor cheferne er gode til at tage en ind,” fortæller Issa, der har læreplads ved Lemvigh-Müller.

Vejen til uddannelsen
Issa kom til Danmark som lille, og han begyndte tidligt at få smag for at arbejde: ”Efter jeg gik ud af 10. klasse, tog jeg et arbejde i Fakta og har altid fokuseret på at arbejde siden”, fortæller Issa, der sidenhen afsluttede EUX merkantil, fordi matematik og tal trak i ham, og han drømte om at blive revisor. 

Planerne ændrede sig, da han erkendte: ”Jeg havde for meget krudt i røven til at sidde og kigge på tal.” Han har senere opdaget, at matematik også bruges andre steder: ”Vi har matematik, hvor du bl.a. skal regne pallens masse, hvis den falder fra en vis højde, hvor hurtigt vil den så falde i timen? Du kommer måske ikke til at bruge det, men det er fedt at kunne, ” lyder det fra Issa.

Drømmer om at videreudvikle sig 
Issas opfordring til andre, der overvejer faget lyder: ”Man skal springe ud i det, for der er flere veje at gå og mange sjove muligheder inden for faget.” Selv er Issas mål at blive driftsleder i fremtiden, og han vil videreudvikle sig internt firmaet, og fx tage på lederseminar inden for nogle år.

Læs mere om lager og terminaluddannelsen.