Gå på opdagelse i en verden med højteknologiske løsninger

Følg din interesse inden for: 

  • Robotteknologi, programmering og automatisering
  • El-teknik og smedefaget
  • Konstruktioner og tekniske tegninger
  • Højteknologiske maskiner og fremtidens produktionsflow

Du prøver kræfter med:
At konstruere, programmere og fremstille. Du skal arbejde med idéudvikling, og hvordan du kan skabe virkelige løsninger. Vi laver eksempelvis konstruktioner i CAD-programmet Inventor, laver 3D-print, programmerer robotter til at udføre bestemte opgaver, anvender fræser og prøver kræfter med el-teknik.

Du lærer om den rivende og spændende udvikling inden for robot, teknologi og automatik i vores moderne og teknologiske værksteder.

9. eller 10. klasse?

Uanset om du besøger os flere gang i løbet af 9. og 10. klasse, så har vi sørget for, at du kan blive nysgerrig på noget forskelligt under hvert besøg. 

EUX: Hos os kan du også tage det bedste af det hele med en EUX og få både håndværk, hue og studenterbevis. Læs mere om den erhvervsfaglige studentereksamen.

Vi glæder os til at tage imod dig! 

Bo på Erhvervskollegiet under dit brobygningsforløb

Kom i brobygning og bo på Erhvervskollegiet i Odense eller Vejle

Går du i 10. klasse og vælger du både 2 og 3 dags brobygning på Syddansk Erhvervsskole, har du mulighed for at komme i brobygning og samtidig bo på vores hyggelige erhvervskollegie en hel uge. Du kommer til få en masse spændende oplevelser og mulighed for at afprøve to forskellige fagretninger, hvor du kan blive klogere på dit kommende uddannelsesvalg. På Erhvervskollegiet er du tæt på det hele – by, fritidsaktiviteter og dit brobygningsforløb. Læs mere om Erhvervskollegiet. 

Du ankommer om søndagen og bliver indlogeret og tager hjem igen om fredagen. Gennem hele ugen er der sørget for sjove aktiviteter, lækker morgen-, middag- og aftensmad. Lidt ligesom på en efterskole. 

Vil du vide mere? 
Kontakt: Trine Kynde Hovad på 5139 6615

Projektet er støttet af Region Syddanmark.

Vejle - Bliv nysgerrig på uddannelserne:

færdigheds- og vidensområder

Praktisk info

Spørg os

Projektleder Odense M

Anita Dahlberg
22776599
and@sde.dk