En særlig interesse for træarbejdet

Snorre valgte uddannelsen som møbelsnedker, da han kunne være kreativ og samtidig bruge sine hænder.
14/10 2019 - lbk

Snorre Dyhr uddanner sig til møbelsnedker, og for ham er det fedeste ved faget, at man bliver udfordret og samtidig skal gå i detaljer og gøre sig umage. Han siger samtidig at det at kunne følge et produkt fra start til ende er en særlig proces.  Snorre valgte uddannelsen som møbelsnedker, da han her så en mulighed for at være kreativ og samtidig bruge sine hænder. Snorre har siden barnsben haft en særlig interesse for træarbejdet, og fortæller sågar: ”Jeg havde faktisk et værksted, i mit værelse, helt fra 7. klasse i vores lejlighed på anden sal. Der har jeg lavet alt fra knive til stole.”

Udviste dedikation for at finde læreplads

Snorre er i lære hos firmaet OT Rørvang. En læreplads han fik ved at være ihærdig og dedikeret. ”Alle er jo en god snedker på papir, men jeg havde også brugt rigtig lang tid på min ansøgning og lagt en masse bilag ind med billeder og beskrivelser af, hvad jeg havde lavet.”, siger Snorre.

Da Snorre fik praktikpladsen, måtte han bo 7 uger på en teltplads indtil han fik sin egen lejlighed, men at det alligevel var det hele værd. Snorre roser OT Rørvang: ”Jeg har været heldig med at finde en praktikplads, som ikke kun har høj faglighed, men også har nogle hyggelige mennesker. Der bliver jo hele tiden fyldt på med viden, og det er mega fedt.”

Når emnet falder på drømme for fremtiden, står det stadig i det uvisse. ”Måske starte eget når tiden kommer. Det er jo svært at forudse, jeg tror der er mange der siger at de gerne vil starte eget men det er jo svært og der skal meget mere til end bare at være en god møbelsnedker.”, siger Snorre.