Kombinationen af det boglige og håndværksmæssige

Svend gik EUX-vejen da han havde et ønske om at kombinere det boglige med det håndværksmæssige.
15/10 2019 - lbk

Svend Ejnar Gedde Meyer er elev på EUX-elektriker uddannelsen på Syddansk Erhvervsskole. Retningen som elektriker skyldtes ifølge Svend, ”at elektriker-faget virkede spændende, da det favner så bredt og hele tiden udvikler sig.” Svend drømmer om at blive selvstændig og drive egen virksomhed. Det er især fascinationen af det elektriske fag, og hvad man kan gøre med elektriske komponenter, som driver ham. Drømmen er blandt andet at få lov til at komme i rundt verden og servicere, opsætte og udvikle automatiske anlæg til alverdens forskellige formål.

Svend er i lære hos virksomheden Faaborg EL ApS, hvor hans mestre bakker ham op og udfordrer ham i hverdagen. Han får opgaver på hans læreplads, som er krævende og styrker hans færdigheder indenfor hans fag. ”Lærepladsen giver mig muligheden for at vokse og blive en endnu bedre elektriker.”, siger Svend. 

Svend valgte EUX-elektriker uddannelsen, da han havde et ønske om at kombinere både det boglige med det håndværksmæssige. Ved at tage en EUX uddannelse kan Svend både få sig en studenterhue og samtidig en erhvervsuddannelse og et svendebrev.