Vil pirre børn og unges nysgerrighed på mad

Jeg synes det er spændende at skulle udfordre børn og unge mennesker, ved at udvide deres nysgerrighed i forhold til mad og give dem gode madvaner
15/10 2019 - lbk

Lisa Lehmann Frost uddanner sig til ernæringsassistent. Til daglig er Lisa udover at være elev på Syddansk Erhvervsskole i Vejle, også i lære hos daginstitutionen Spilloppen i Hedensted. Selv forklarer Lisa, at det bedste ved at være i lære er ”Det er at jeg har mulighed for at fordybe og udvikle mig i mit fag, og at jeg altid har en dygtig kollega i nærheden som jeg kan spare med.” Lisas læreplads er heller ikke tilfældigt valgt, selv drømmer Lisa nemlig om i fremtiden at arbejde i en børneinstitution eller et andet sted med unge mennesker. Hun siger selv ”Jeg synes det er spændende at skulle udfordre børn og unge mennesker, ved at udvide deres nysgerrighed i forhold til mad og give dem gode madvaner.

Oprindeligt var hun uddannet bager, men det har hele tiden ligget i baghovedet, at hun ville videreuddanne sig til ernæringsassistent. Lisa forklarer selv: ”Desuden står jeg med bageruddannelsen i rygsækken rigtig godt stillet på arbejdsmarkedet, og også inden for faget som ernæringsassistent.” Lisa har altid haft en interesse for mad, og fundet det spændende at lave mad til andre, hun siger selv ”Jeg kan godt lide den udfordring der er i at lave mad til andre.”