Gå på opdagelse i byggefagene

Følg din interesse inden for:

  • Træ- og murerkonstruktioner
  • Præcision, opmåling, tilpasning og dimensioner
  • Tegnings- og konstruktionsforståelse
  • Kreative og faglige processer inden for malerfaget og beplantning

Oplev hvordan byggefagene spiller sammen
når vi arbejder kreativt og projektorienteret med ting til haven og udelivet. Vi skal arbejde på tværs af de mange byggefag, når vi fremstiller forskellige konstruktioner, murer med fx fliser eller mosaik, anvender maleteknikker og præcisionsarbejde, tilpasser rør/blik (i Odense) eller oplever højteknologisk snedkerudstyr (i Vejle). Vi bygger konstruktioner som eksempelvis en bænk et udekøkken, et minihus eller bardisk. Du kommer tæt på fagene inden for Byggeri, energi og konstruktion og afprøver håndværket.

9. eller 10. klasse?

Uanset om du besøger os flere gang i løbet af 9. og 10. klasse, så har vi sørget for, at du kan blive nysgerrig på noget forskelligt under hvert besøg.

EUX: Hos os kan du også tage det bedste af det hele med en EUX og få både håndværk, hue og studenterbevis. Læs mere om den erhvervsfaglige studentereksamen.

Vi glæder os til at tage imod dig! 

Bo på Erhvervskollegiet under dit brobygningsforløb

Kom i brobygning og bo på Erhvervskollegiet i Odense eller Vejle

Går du i 10. klasse og vælger du både 2 og 3 dags brobygning på Syddansk Erhvervsskole, har du mulighed for at komme i brobygning og samtidig bo på vores hyggelige erhvervskollegie en hel uge. Du kommer til få en masse spændende oplevelser og mulighed for at afprøve to forskellige fagretninger, hvor du kan blive klogere på dit kommende uddannelsesvalg. På Erhvervskollegiet er du tæt på det hele – by, fritidsaktiviteter og dit brobygningsforløb. Læs mere om Erhvervskollegiet. 

Du ankommer om søndagen og bliver indlogeret og tager hjem igen om fredagen. Gennem hele ugen er der sørget for sjove aktiviteter, lækker morgen-, middag- og aftensmad. Lidt ligesom på en efterskole. 

Vil du vide mere? 
Kontakt: Trine Kynde Hovad på 5139 6615

Projektet er støttet af Region Syddanmark.

Vejle - Bliv nysgerrig på uddannelserne:

færdigheds- og vidensområder

Praktisk info

Spørg os

Projektleder Odense M

Anita Dahlberg
22776599
and@sde.dk