DM i Skills 2020

STORT tillykke til skolens kosmetikere. Guld til Majlinn Noomi Isabelle Bak og sølv til Liana Sardalova, der repræsenterede kosmetikerfaget til dette års Danmarksmesterskaber for unge håndværkere.
9/12 2019 - nwa

Det var en bevæget Majlinn der modtog diplomet af statsminister Mette Frederiksen på scenen, fordi hun blev kåret til Danmarks dygtigste kosmetiker. Selv fortæller 21-årige Majlinn om, at blive kåret som den bedste inden for sit fag:  ”Jeg er overlykkelig og glad for at have fået muligheden. Alt arbejdet har været indsatsen værd”.

Majlinns discipliner til konkurrencen lød på:

  • Stor manicure med lak
  • Aftenmakeup med tema (bryllup)

Se interview fra TV2 Fyn den 19/1 nyhedsudsendelse:
Danmarks bedste kosmetiker

Syddansk Erhvervsskole takker alle skolens 13 unge håndværkere, der kæmpede i konkurrencen og dystede i 9 forskellige fag. 

Deltagerne er:
August Holmstrup Rasmussen (mediegrafiker)
Filip Askær Jensen (personvognsmekaniker)
Jacob Wiese Pedersen (lastvognsmekaniker)
Janus Wichmann Iversen (frisør)
Jeanne Nybo Sørensen (bygningsmaler)
Laura Sixhøj (automatiktekniker)
Liana Sardalova (kosmetiker)
Louise Bay Lerche Nielsen (gourmetslagter)
Majlinn Noomi Isabelle Bak (kosmetiker)
Marco Dong An (gourmetslagter)
Philip Høgsholt (bygningssnedker)
Tobias Pedersen (lastvognsmekaniker)
Sara Davidsen (frisør)

DM i Skills er Danmarksmesterksaberne for unge fra erhvervsuddannelserne. Over 300 unge dyster i mere end 40 forskellige håndværksfag. 

Lastvognsmekaniker - NYT konkurrencefag
Som noget helt nyt er lastvognsmekaniker blevet et konkurrencefag. Den 180 kvadratmeter store stand bliver svær at overse til danmarksmesterskabet. Hvor danmarks dygtigste lastvognsmekaniker for første gang skal kåres. Her har Syddansk Erhvervsskole to dygtige deltagere med i kampen. 

Syddansk Erhvervsskole, TEC og TECHCOLLEGE, som udbyder uddannelsen til lastvognsmekaniker, er sammen ansvarlige for at bygge den 180 kvadratmeter store stand samt udvikle og afholde konkurrencen. Konkurrencen sponsoreres af lastvognsproducenterne Scania, Volvo og Mercedes, som hver især vil køre en helt ny lastvogn i stilling, så konkurrencedeltagerne har noget at arbejde på.